033-4807427 ca.vanlaar@wxs.nl

Juice PLUS+

Waarom gebruik ik zelf al 20 jaar Juice PLUS+?

SKY20100927085507IVUit divers onderzoek is bekend dat er minstens zeven porties per dag aan groenten en fruit nodig zijn om ons optimaal te beschermen tegen kanker en hart- en vaatziekten. Indrukwekkend is de hoeveelheid onderzoek die ik de laatste 20 jaar ‘langs’ heb zien komen over dit onderwerp.

Maar wie gebruikt er nu minstens zeven porties aan groenten en fruit per dag?

Juice PLUS+ is een gemakkelijke en betaalbare manier om meer voedingsstoffen uit groenten en fruit aan uw dagelijkse eetpatroon toe te voegen. De capsules bevatten 30 soorten geconcentreerd biologisch zongerijpt fruit, groenten en bessen.

Inmiddels zijn er heel veel wetenschappelijke studies gepubliceerd over het gebruik van Juice PLUS+ en de verkregen gezondheidsaspecten. Ik vind het zinvoller om Juice PLUS+ te gebruiken dan b.v. een Multi Vitamine. Het is beter om vitamines in hun natuurlijke samenstelling binnen te krijgen. Ze worden beter opgenomen en het effect is dus groter.

Juice PLUS+ is een van ’s werelds toonaangevende producten waarin miljoenen mensen in 23 landen al meer dan 20 jaar hun vertrouwen hebben gesteld.

Ook ikzelf gebruik Juice PLUS+ vanaf het begin en ben positief over de inname hiervan. Ik vind de wetenschappelijke onderbouwing erg prettig (zie onderzoek o.a. via onderstaande link Juice PLUS+) en dit voor mij de reden om al jaren trouw gebruiker te zijn.

Ik investeer dus graag in mijn gezondheid door het gebruik van Juice PLUS+.

De kwaliteit van Juice PLUS+ is zeer hoogstaand:

  • Wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit fruit en groenten.
  • De rauwe materialen worden getest om strikte eisen te kunnen stellen aan veiligheid, kwaliteit en consistentie te verzekeren.
  • Biologische ingrediënten worden gebruikt.
  • De gekoelde fruit en groenten worden gedroogd door gebruikmaking van een door Juice PLUS+ “Proprietary Drying Process” waarbij onder lage temperaturen en voor korte duur gedroogd wordt om de phyto nutriënten te bewaren. Dit proces is juridisch afgeschermd en niet voor nadere producenten beschikbaar.
  • Juice PLUS+ wordt gemaakt door NAI-(Natural Alternatives International) in opdracht van NSA Het hoofdkantoor van NAI staat in San Marco Californië (USA) en NAI Europa heeft fabriek in Lugano, Zwitserland.

Juice PLUS+ is via mij verkrijgbaar. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de website van Juice PLUS+ of u kunt contact met mij opnemen.

Bron: ‘De allure van gezondleven met Juice PLUS+’, The Juice Plus+* Company Europe GmbH, Basel