Laboratoriumonderzoek

Laboratoriumonderzoek via mijn praktijk is eventueel mogelijk bij:

Saltro
Saltro is een diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. Patiënten ontvangen bij Saltro diagnostiek van hoge kwaliteit en vaak dicht bij huis. Hiervoor kunt u terecht bij 170 locaties.

Voor locaties en tarieven zie de website van Saltro.

MGlab
MGlab&Advies is een laboratorium voor ontlastingsonderzoek en legt zich toe op diagnostiek van darmklachten. Het laboratorium maakt gebruik van gentechnieken, immunologische testen en kweken.

Het onderzoek is eenvoudig uit te voeren. U krijgt van mij namelijk een setje mee incl. folder en een buisje voor het versturen van de  ontlasting. Dit setje gaat per post naar het MGlab en ik kan door in te loggen op het systeem van MGlab de uitslag binnenhalen. Inmiddels heb ik er veel ervaring mee (meer dan 1000 maal verricht).

Voor nadere informatie zie de website van Mglab.

Pro Health
Pro Health Medical bestaat sinds 1991 en is een laboratorium voor standaard laboratoriumonderzoek, maar ook diverse testen die uniek zijn. Inmiddels heeft Pro Health meer dan 2000 testen. Unieke laboratoriumtesten o.a. op het gebied van de ziekte van Lyme (Borrelia en co-infecties), ImuPro voedselovergevoeligheid, damflora (microbioom), ontstekingsparameters darm, hormoononderzoeken in speeksel enz.

Voor nadere informatie zie de website van Pro Health.